Bilutleieprogrammet Wincar til Helgesen Maskin

Helgesen Maskin AS har i dag tegnet avtale for bilutleieprogrammet Wincar levert som ASP tjeneste fra Intershares servere.

Helgesen Maskin ble etablert på Finnsnes i 1977. Hovedproduktene er maskiner, verktøy, og utstyr til bygg, anlegg og industri. Produktspekteret fra seriøse leverandører er stadig under utvidelse. Selskapet tilstreber å være en konkurransedyktig totalleverandør både når det gjelder service, pris og kvalitet.

Helgesen Maskin leier ut biler, utstyr og spesialprodukter til bygg- og anleggsbransjen. Bilparken har etter hvert blitt så stor at tiden er inne for å effektivisere denne delen av virksomheten gjennom bilutleieprogrammet Wincar. Programmet leveres med samspill mot Visma Mamut økonomisystem, distribusjon av fakturaer via EHF (Elektronisk Handelsformat) og import av bompasseringer fra Autopass.

Vi ønsker Helgesen Maskin velkommen som kunde på Wincar og håper også dette selskapet vil bli fornøyd med sitt valg. Mer informasjon om Wincars funksjonalitet, moduler og kunder finner du på denne linken.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA