Byggesystemer deler sin erfaring med Silverstep konsernløsning

Byggesystemer ble etablert i 1975. Selskapet er Norges største lokalt eide selskap innen bygg- og anleggsutleie. Byggesystemer sin visjon er å leie ut det kundene trenger. Det er viktig for selskapet å være fleksible og løsningsorienterte, samt at verdiskapningen skjer gjennom lokale aksjeselskaper som resulterer i lokale skatter og avgifter.

Byggesystemer startet med Silverstep våren 2014. Tre år senere er alle de 9 aksjeselskapene i Nord-Norge innlemmet i konsernløsningen. Slik kommenterer IT- og markedsansvarlig, Remi A. Sagli, etter 3 års samarbeide:

«Byggesystemer benytter Silverstep i våre 9 avdelinger. Vi er veldig fornøyd med konsernløsningen, da dette gjør det effektivt å oppdatere pris- og gruppestruktur for alle avdelinger samtidig. I tillegg har hver avdeling en total oversikt over hvor alt utstyr befinner seg, og vi kan planlegge utleie fremover i tid på en effektiv og god måte. Vi føler at alle ledd i utleieprosessen har blitt effektivisert ved innføring av Silverstep. Intershare har også gitt oss veldig god support ved implementering av systemet i samtlige av våre avdelinger»

 

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA