Digin gratulerer Intershare med 20 år

Intershare er en av over 90 medlemsbedrifter i Digin, Sørlandets IKT-klynge. Digin's visjon er å gjøre Sørlandet best på digitale løsninger. Medlemsmassen består av bedrifter som driver med IKT utvikling, bedrifter som er opptatt av IKT i egen bedrift, av det offentlige og av akademia.

Digin gratulerer Intershare med 20-års jubileumet sist måned med å intervjue selskapets gründere. Intershares utleieløsninger har vært med å effektivisere mer enn 300 utleieselskaper i disse årene. I tillegg til å levere komplette utleiesystemer til bil-, lift- og maskinutleieselskaper i Norge og Norden, har en rekke større norske entreprenører funnet veien til programvarehuset på Kjøita. Erfaringene er brukt til å lage Onlet, Europas mest moderne utleiesystem for lift- og maskinutleie. Onlet ble lansert i februar 2019 og er idag utleie- og ressursstyringssystem for mer enn 100 selskaper.

Onlet leveres som en webbasert og plattformuavhengig skytjeneste. Gjennom moderne teknologi og effektiv datautveksling med tredjeparts systemer, slipper kundene våre å bytte ut andre sentrale systemer ved overgang til Onlet. Hos de aller fleste kundene er Onlet «Edderkoppen» og selskapenes hovedsystem. Du kan se mer om hvem våre krevende og lønnsomme kunder er, på denne linken.

I hele Norge og mange deler av Sverige benyttes bilutleiesystemet Wincar. Programvaren dekker det aller meste en bilutleier trenger i den daglige driften. Med integrert onlinebooking, fakturajournal-eksporter til de fleste økonomisystemer og effektiviserende integrasjon for bompasseringer er Wincar blitt det ledende bilutleiesystemet i Norge for frittstående bilutleiere og Rent-A-Wreck kjeden.

Når vi første er i gang, tar vi like godt 20 år til!

Her kan du bestille Onlet-demo

Her kan du bestille Wincar-demo

 

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA