Fakturaoppfølging og kredittsjekk

I disse krevende tider er det mange utleiere som har satt bort fakturaoppfølgingen til eksterne aktører. 20% av våre kunder har nå tatt i bruk våre integrasjoner til Finexa AS, for fortløpende håndtering av purre-/inkassobehandling og mulighet for at man i Onlet kan se kundens utestående saldo, betalingspunktlighet og om det er åpne inkassosaker.

For å få en effektiv fakturaoppfølging er modulene Fakturajournal-API og Kredittsjekk, utviklet. Fakturajournal-API gir tredjepartsleverandør mulighet for å bistå med effektiv betalingsoppfølging uten løpende kontakt med utleier. Fakturajournal-API kan benyttes uavhengig av samarbeidspartner.

Dagens kredittsjekkmodul forutsetter integrasjon til Finexa sine systemer og gir utleierne nøkkelinformasjon om utestående saldo, betalingspunktlighet og oversikt over åpne inkassosaker. Viktig informasjon varsles med fargede symboler i de ulike prosessene i Onlet og danner grunnlag for bedre lønnsomhet.

Dersom du også ønsker forbedret konkurransekraft og forbedret lønnsomhet, ikke nøl med å ta kontakt med salgsavdelingen på (+47) 380 90 000 eller support@intershare.no.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA