Fosby Lift flytter til Onlet

Fosby Lift AS inngår i det Sarpsborg lokaliserte Fosby konsernet. I disse dager er det 10 år siden lift delen av konsernet valgte seg Winlet som utleiesystem. Etter sonderinger i markedet, valgte ledelsen å gå videre med Intershare og det nye webbaserte utleiesystemet Onlet.

Med Fosby konsernets visjon; ALLTID TIL STEDET og de definerte verdiene; STOLT, RAUS OG SOLID, er det med aldri så lit stolthet vi signerer nok en Østfold-basert kunde på Onlet. Vi tror selskapet visjon passer veldig godt til måten vi selv opplever vår tilstedeværelse i et stadig tøffere utleie-marked.

Med denne oppgraderingen, håper og tror begge parter at det kan det åpne seg muligheter for samarbeide innen flere av konsernets forretningsområder.  Fra starten av blir det Onlet Leie, Ordre & Tilbud, samspill til Visma Business og sluttkunde-portal som skal i produksjon. Forhåpentligvis vil «Service & Vedlikehold», «GPS integrasjon» og den snart lanseringsklare modulen «Katalog på Web» bli de første modulene som skal aktiveres. På denne linken kan du lese mer om Onlet og modulene som er tilgjengelig.

Vi i Intershare takker for tillitten og ser frem til en spennende reise videre.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA