Hansmark AS skal bruke Onlet

Hansmark AS ble grunnlagt i 1971 og startet virksomheten med utleie av garderobeskap og kontor-innredning. Hansmark AS ble kjøpt opp av Optimera i 2018 som i dag er majoritetseier i selskapet. Strategien ved oppkjøpet er å sikre seg bredere marked og dekke segmentet fra grunnarbeid til betongarbeid er ferdigstilt. Hansmark driver i dag med salg av forskaling, forbruksartikler og utleie av forskalingssystemer

Virksomheten er i hovedsak rettet mot B2B med mindre grad av salg til B2C. Grunnet utleievirksomheten er selskapet både en salgsbedrift og produksjonsbedrift.

Hansmark AS er lokalisert i de fire største byene i Norge, Oslo, Bergen Stavanger og Trondheim. I tillegg har selskapet strategiske samarbeidspartnere som fører begrenset varesortiment i tillegg til Optimera som salgskanal. Alle avdelingene har komplett vareutvalg og utleielager. Dette gir styrke i et marked med korte tidsfrister og uforutsatt produksjon.

Onlet skal hjelpe Hansmark til å bli om mulig enda mer effektive fremover. Vi i Intershare AS er stolte av at vi nå skal samarbeide med Hansmark AS.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA