IKM Subsea har signert for Onlet

IKM Subsea er en del av IKM-gruppen som er en betydelig underleverandør til olje- og gassindustrien. Konsernet prioriterte område har vekst i omsetning, vekst i overskudd og vekst i tjenestene som leveres til industrien.

IKM Subsea er en uavhengig ROV og subsea operatør. Selskapet er den i bransjen med lengst erfaring og var den første operatøren som demonstrerte en vellykket merittliste innen utvikling og bruk av elektriske WROV-er. Denne erfaringen har vært grunnleggende for å plassere IKM Subsea i forkant i ROV-bransjen. Med rundt 250 ansatte og mer enn 25 ROV-systemer er vi i dag en av de ledende ROV-operatørene i verden. Selskapets mål er økt operasjonell effektivitet, reduserte kostnader og karbonavtrykk.

Med anskaffelsen av Onlet som kvalitetssikringssystem for utleievirksomheten får selskapet full oversikt over leieproduktene, utleieordrene, faktureringen og sjekklister ved leveranse og mottak. IKM Subsea starter med vedlikeholdsmodulen og Onlets App’er for mottak og leveranse fra første dag.

Vi takker for tillitten og ser frem til å jobbe med enda et selskap fra offshorebransjen.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA