Innova valgte Onlet

Innova er lidenskapelig opptatt av teknologi og Intershare er lidenskapelig opptatt av å effektivisere ulike utleievirksomheter. Denne kombinasjonen er et godt utgangspunkt for at også dette selskapet kan effektivisere sin utleievirksomhet gjennom Europas mest moderne utleieløsning.

Innova ble etablert i 1997 og er en ledende leverandør av tjenester, utstyr og løsninger til den internasjonale undervannsindustrien. Siden denne typen produkter i økende grad leies ut til kunder over hele verden, var det nå tiden for å finne et godt utleiesystem til å sikre en videre kontrollert vekst.

Innova tilbyr et komplett spekter av produkter for ROV- og undervannsindustrien ved å kombinere en sterk allianse med ledende leverandører og en rekke produkter utviklet internt. Med Onlets spesialfunksjonalitet for utleie og oppfølging av service og vedlikehold via egendefinerte sjekklister som kan rapportere fra smart telefoner, er begge parter overbevist om at løsningene vil være effektiviserende også i offshorebransjen.

Som en del av avtalen skal det eksporteres kunde- og bilagsinformasjon til Innovas hovedsystem, Visma Global. Intershare ser frem til å bidra med effektivisering i enda en spennede del av utleiebransjen.

Takk for tillitten!

 

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA