Intershare søker administrerende direktør

Intershare har gjennom to tiår utviklet og levert anerkjente og etterspurte IT-systemer for utleiebransjen. Med betydelige markedsandeler i dag, vil vi utvide vår nordiske tilstedeværelse. Som et ledd i dette søker vi en samarbeids- og markedsorientert leder for bedriften.

Via den nyeste teknologien fra Microsoft benytter lønnsomme og fremoverlente utleieaktører våre skreddersydde løsninger. Med en solid økonomi og bred kundebase skal selskapet videreutvikles til å bli en tydeligere aktør internasjonalt – i første rekke i Norden. Vår nye leder får dermed muligheten til å utvikle oss videre gjennom markedsvekst, aktiv forretningsutvikling og sunn kommersialisering. Vi ønsker at det settes fokus på samarbeid og robusthet i forhold til vekstmetoder/-strategi og finansiering – herunder sørge for smidige arbeidsprosesser som gir rom for teknologisk utvikling og sikrer selskapets struktur og lønnsomhet.

Vi tilbyr meget gode muligheter til å sette retning og preg på selskapets videre utvikling. Som toppleder hos oss vil du arbeide tett sammen med dedikerte kolleger. Du vil også oppleve et nært og gjensidig samarbeid med vekstorienterte og kloke eiere og et teknologiorientert styre.

Video om rollen.

Mer om stillingen på Selection Partners sider.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA