Jørgen Uleberg tiltrer som senior salgskonsulent

I løpet av karrieren har Jørgen jobbet tett med store nasjonale og internasjonale kunder. Han har lang erfaring fra å skape gode kunde relasjoner og setter alltid kunden først. Jørgen ser på seg selv som en blid og positiv person som er opptatt av at kunden skal være fornøyd både, før, under og spesielt etter salget. 

Jørgen har en mastergrad fra BI innenfor Økonomi og Ledelse og har jobbet mye med salg og relasjonsbygging. Karrieren startet i National Oilwell Varco (NOV) hvor han blant annet jobbet som Sales Engineer med ansvaret for salg til betydelige aktører i Offshorebransjen. Etter noen år i NOV føltes det riktig med nye utfordringer og veien gikk videre til Schindler AS. Her startet han som selger for utskiftninger og modernisering av eksisterende heisanlegg, først lokalisert i Vennesla.

Deretter gikk veien videre til Oslo og etter noen år i bedriften, overtok han ansvaret for alt av salg på ettermarkedet i stillingen Sales Manager, Service and Repair. Denne rollen inkluderer resultatansvar, rapportering og personalansvar. Det siste året har Jørgen sammen med en tidligere kollega startet og drevet firmaet Heisdeler AS.

Alle i Intershare ser frem til å få Jørgen om bord, dette blir bra både internt og eksternt.

 

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA