Kundeuttalelser

Erik Rye-Hytten, Euroskilt AS, Trondheim (Silverstep) [br_button] «Silverstep gjør at vi har full oversikt over produktene våre. Vi vet til enhver tid hva som er tilgjengelig og hvor utstyret befinner seg.»

Rune Olafsen, Teknobygg Anlegg AS, Trondheim (Silverstep) [br_button] «Som økonomiansvarlig og avdelingsleder for Maskin & Utstyr, er jeg veldig fornøyd med Silverstep. Hele implementeringsfasen og støtte/bistand under den løpende driften, har vært optimal. Jeg opplever systemet som moderne, brukervennlig og det har bidratt til å effektivisere rutinene for avdelingen.»

Trond Christian Ulmark, Stoltz Entreprenør AS, Bergen (Silverstep) [br_button] «Vår lagersjef, Roger Markhus, og undertegnede er enig i at Silverstep er et veldig bra logistikk-program. Etter implementering av Silverstep, har vi fått en ny hverdag med full oversikt over alt av utstyr. Intershare har vært imøtekommende og behjelpelig med det som oppstår i en startfase.»

Vidar Solberg, Utleiesenteret AS, i Drammen (Winlet) [br_button] «Vi har benyttet Winlet siden starten av 2007 og er meget godt fornøyd med programmet. Winlet strukturerer vår utleie-hverdag og sørger for at vi til enhver tid har oversikt over hva som er ledig og hva som er utleid. I tillegg sparer vi mye tid på systemets effektive faktureringsrutiner og integrasjon til regnskap.» 

Ove Lunde, Flexleie Bergen AS (Winlet) [br_button] «Effektiv styring og utnyttelse av maskinparken. Winlet gir oss en betydelig økonomisk gevinst»

Utleier hos Oslo Liftutleie AS (Winlet) [br_button] «Med Winlet får vi en rask visuell oversikt over alt som er utleid»

Tom Weum, kjedesjef for 50 Rent A Wreck utleiekontorer  Norge og Sverige (Wincar) [br_button] «I hele 14 år har Intershare as vært vår frittstående kjedeleverandør av bilutleieprogrammet Wincar til våre selvstendige franchisetagere.  Vi har vokst sammen i disse årene og Intershare har alltid lyttet til våre ønsker og behov. Ikke minst i forbindelse med lay out og funksjonalitet på vår avanserte online-live web booking. Gang på gang har Intershare as bevist at de fleste utfordringer kan løses. Rent-A-Wreck er i stabil vekst og har store ambisjoner i Scandinavia. Vi ser fram imot videre vekst og utvikling sammen med vår hyggelige leverandør i Kristiansand.»

Bjørn Olsen, Rent  A Wreck Oslo, Lillestrøm og Gardermoen (Wincar) [br_button] «Svært godt fornøyd med Wincar. Systemet gir meg en oversikt over hvor våre biler er til en hver tid.»

Utleier hos Autoplan og Avis Elverum, Hamar, Gjøvik og Lillehammer (Wincar) [br_button] «Wincar er et fantastisk program som jeg er fullstendig avhengig av og som jeg ikke kan klare meg uten»

Morten Jensen, Rygge Båtforening (Winmarin) [br_button] «Winmarin gir oss god grafisk oversikt over båtplasser og avtaler, perfekt håndtering av vaktmansordning og god økonomisk oppfølging»

Marit Mo Wroldsen, Risør Kommune (Winmarin) [br_button] «Winmarin gir meg en meget god oversikt – både i dag og historisk»

Roar Johnsen, Trondheim Havn (Winamarin) [br_button] «Med Winmarin får jeg en umiddelbar oversikt over båthavner, helt ned på kunde- og fartøynivå»

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA