DVS Entreprenør skal bruke Silverstep for internleie

Med uttalt mål om «kvalitet i alt vi foretar oss», var det nå naturlig for DVS Entreprenør å få på plass et effektivt lagerstyringsprogram for oppfølging av fellesverktøy og utstyr.  Silverstep spesialfunksjonalitet for internleie og erfaring fra samarbeide med en rekke andre norske entreprenører, gjorde valget enkelt for DVS Entreprenør. Foruten å være lager og logistikksystem for internleie, skal Silverstep eksportere kostnader per prosjekt til Visma Global. Med denne integrasjonene, får man hurtigere og bedre oversikt prosjektenes økonomi, direkte i Erp systemet.

I mer enn 20 år har DVS Entreprenør gjort bygninger flottere, bedre og mer miljøvennlige. Selskapet utfører total- og hovedentreprise innen rehabilitering av bygg. Spisskompetanse er å skifte ut dører, vinduer og fasader. Staben har bred erfaring fra rehabiliteringsprosjekter og kan vise til en rekke spennende referanser, alt fra næringseiendommer og leilighetsbygg til større institusjoner.

Vi ser frem til å jobbe med nok en fremoverlendt entreprenør, og håper investeringen blir vellykket også for dette entreprenørselskapet. Her kan du lese mer om hvilke bransje og hvilke andre entreprenører som bruker Silverstep

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA