MyLift i full produksjon på Onlet

Etter to uker med Onlet, melder Kjell Rune Petersson at selskapet er veldig godt fornøyd med oppgraderingen. Petersson som er daglig leder, har mange års erfaring med å innfase utleiesystemer fra Intershare.

MyLift startet i sin tid med Winlet, deretter gikk de over til Silverstep og nå er altså selskapets virksomhet konvertert over til den svært moderne HTML5 løsningen. Det at Onlet er basert på samme database som Silverstep og et intuitivt og effektivt brukergrensesnitt har gjort overgangen bort i mot smertefri, med relativt lite behov for spesifikk opplæring av brukerne. Noe som har vært veldig nyttig for overgangen, all den tid MyLift konsernets 3 selskaper er lokalisert på tre ulike lokasjoner.

I tiden fremover vil effektiviserende og prosessforbedrende ny funksjonalitet gradvis bli tatt i bruk.  For Intershare som systemleverandør, er det veldig motiverende når oppgraderingen meldes å ha gitt MyLift tidsbesparelser i flere deler av utleieprosessen og noen konkurransemessige fordeler allerede etter to arbeidsuker.

I motsetning til veldig mange andre bransje- og fagsystemer, er det ingen direkte lisensmessige merkostnader for Silverstep-kundene å oppgradere til Onlet. Det er en av mange fordeler med abonnement på SAAS produktene fra Intershare, der er nødvendige teknologiske oppgraderinger, support og driftskostnader for programmet inkludert i den løpende aksessavtalen.

Onlet teamet ser frem til å kunne lansere «Webkatalog» og «Mottaks-app», moduler som er under utvikling, og som vi vet vil bli godt mottatt både hos MyLift og av en rekke andre fremoverlente og dyktige utleiere.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA