Når bestiller kundene leiebil?

Visste du at mer enn 50% av leiebilbestillingene gjøres utenfor ordinær åpningstid når kunden selv kan velge tidspunkt? I en ellers hektisk hverdag, ønsker den moderne forbruker selv å bestemme når det skal bestilles fly, hotellrom og leiebil.

Med bilutleieprogrammet Wincar, kan du abonnere på en fullintegrert webbookingstjeneste som forhandler med kundene dine 24-7. Kundene sjekker online mot «real time» tilgjengelighet og får pristilbud i forhold til ønsket varighet, kjørelengde og eventuelle tilleggstjenester. Hva er vel enklere og mer effektivt enn at kunden din registrerer seg på web og at informasjonen kommer direkte inn i bookingsystemet ditt? Din verdifulle tid kan du da benytte til andre verdiskapende arbeidsoppgaver.

Hvis dette er av interesse for deg, kan du lese mer om Wincar og webbookingen på denne linken og her finner du vår demoversjon. Mer informasjon eller en samtale med en av våre konsulenter får du ved å ringe oss på telefon (+47) 380 90 000 eller ved å ta kontakt via post@intershare.no.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA