Offshore Rental & Support starter med Onlet

Offshore Rental & Support er et service- og utleieselskap med fokus på levering av utstyr som brukes i alle faser av offshore-operasjoner.

Offshore Rental & Support leverer et bredt spekter av utstyr til industrien – offshore så vel som onshore operasjoner. Hydrauliske kraftaggregater, slop/holdetanker med røreverk og dampspiral, hydrauliske og luftdrevne pumper, væskemanifolder og slanger er noe av utstyret som tilbys kundene. Selskapet har også betydelig erfaring med vedlikehold på utstyr som brukes under brønnintervensjon og brønntesting som portventiler, strupemanifold, overflatestrømningshode og fleksible slanger. I tillegg leveres utstyrsservice og intern trykktesting.

Teamet har lang erfaring fra brønntesting, brønnintervensjon og kveilrør som planleggee i nært samarbeid med kundene for å oppnå best mulige løsninger for prosjektene. Kundene som betjenes befinner seg i Norge, Storbritannia, Danmark og Nederland.

Med valget av Onlet som utleiesystem, får selskapet de beste forutsetninger for å holde oversikt over leieproduktene og oppfølgingen av disse. Allerede fra starten av inngår Onlets integrerte vedlikeholdsmodul og Onlets moduler for leveranse og mottak. Vi ser frem til å jobbe med dette spennende selskapet.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA