Onlet imponerer nye og eksisterende kunder

Det jobbes på spreng med å flytte eksisterende Winlet og Silverstep kunder over til den spennende skytjenesten Onlet. For alle som har jobbet knallhardt i 2.5 år med den nye og hypermoderne teknologien, er det ekstra hyggelig at markedet tar så godt imot den nye løsningen.

Ressursstyringsbildet har fulgt Intershares løsninger helt siden starten i 2001. Men ved lansering av Onlet, har våre utviklere løftet dette til et nytt nivå ved å presentere både «Unike produkter» og «Mengdeutstyr» i et og samme oversiktsbilde. Oversiktsbildene ligger intuitivt plassert i venstre side av skjermen, mens varsler, parkerte handlekurver og ordrer som er under arbeid kan festes til alarmsiden av skjermen med en «nål».

Leveransekontroller og   klargjøringer vises med røde og grønne lys i samme bilde, avhengig av om de er utført eller ikke. Filtreringsmulighetene i Onlets hovedbildet er tatt til et ytterligere effektiviserende nivå.

Med Onlet kan man på samme innlogging starte programmet flere ganger på ulike faner i browseren, slik at flere temaer eller flere ordrer kan være åpne samtidig. Man har i dag flere skjermer knyttet til sin datamaskin, dette får man nå utnyttet til det fulle i Onlet. Hovedbildene filtrerer effektivt på ulike lagre og  avdelinger. For dem som kjører konsernløsning, ligger de ulike aksjeselskapene tilgjengelig i høyremargen, tydelig merket.

Mye ny og smart funksjonalitet har blitt godt mottatt av brukerne og det bekreftes at responstiden nå er i samsvarer med forventninger til et moderne og effektivt utleiesystem.

Salgsavdelingen har den senere tid hatt mange gode samtaler med fornøyde Onlet brukere, hvor flere av dem litt humoristisk påpeker at det nye programmet gir dem konkurransefortrinn de gjerne skulle vært alene om.

Dersom du lurer på om Onlet kunne vært noe for din bedrift, ikke nøl med å ta kontakt med salgsavdelingen på telefon (+47) 380 90 000. Vi demonstrerer gjerne løsningen for deg per telefon/linje.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA