Ordrekostnader fra andre systemer

Mange utleiere har utfordringer med å viderefakturere kostnader relatert til utleieobjektene. Kostnadene kommer fra ulike tredjeparts leverandører og systemer. Våre utviklere jobber derfor med ferdigstillelse av ny modul/tjeneste for import av ordrekostnader fra andre systemer. Første integrasjon som forventes lansert i juni er import av drivstoffkostnader fra Circle K.

Importfunksjonen er laget slik at selve innlesningen kan tilpasses ulike kostnader og tredjeparters filformater. Informasjonen fra tredjepart importeres og lagres i Onlet for behandling og belastning direkte på neste faktura. Kostnaden kan videreselges med eller uten påslag.

Kostnadene kan administreres både i det overordnede importbildet og pr. ordre. Samspillet bygger på samme suksessfulle metodikk som er benyttet for import av GPS overforbruk (GPS2) som ble lansert tidligere i år.

I kvartal tre er det forhåpentligvis klar for å lansere neste trinn av denne modulen, som vil være import av kostnader i forbindelse med bompasseringer.

Ta kontakt med oss på support@intershare.no eller telefon 380 90 000 dersom du har eksterne kostnader som det er ønske om å importere effektivt i ordre i Onlet.

 

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA