Rental Group utvider Onlet-samarbeidet

Intershare har levert utleiesystemer til RG Ekspert, tidligere Ekspert Maskinutleie, helt siden 2007. Ved lanseringen av Rental Group ble samarbeidet utvidet til en firmagruppeavtale som også omfatter RG Crane, RG Machine og RG Tunnel.

Rental Group er Nordens mest komplette aktør innen utleie av maskiner og utstyr til anleggsbransjen. Konsernet består av spesialistselskaper med høy kompetanse og stort volum av tunge anleggsmaskiner, tårnkraner og spesialutstyr til tunnelarbeid. Rental Group ivaretar alle behov, fra små- og mellomstore til de største og mest komplekse anleggsprosjektene i markedet. Rental Group har en samlet omsetning i Norge på over 1 milliard kroner. Konsernet har sterk finansiell løfteevne, og vekstambisjoner i hele Norden.

Rental Group er et innovativt konsern med høye vekstambisjoner. Vi i Intershare ser frem til et spennende samarbeid med fokus på optimalisering av driften, gjennom Onlets muligheter og moderne teknologi. Onlets plattformuavhengighet og tilpasningsmuligheter for de ulike selskapene, var viktige faktorer da valget ble tatt. Rental Group har signalisert interesse for flere kommende moduler og utvidelser i Onlet, noe som gjør den videre reisen enda mer spennende. Takk for tilliten!

 

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA