Silverstep til Sverige

Flexleie og Intershare har idag inngått avtale om levering av Silverstep til Flexleie AB i Sverige. De gode relasjonene mellom selskapene startet helt tilbake i 2006 da det ble tegnet avtale for søsterprogrammet Winlet. Det grafiske og svært oversiktlige hovedbildet, har gitt Flexleie konkurransefortrinn for effektiv drift av utleievirksomheten. Når de nå vet at dette er ytterligere videreutviklet og optimalisert i Silverstep, vil de teste ut programvaren i Sverige med målsetning om utrulling også i Norge rundt neste sving.

Det er den operative delen i Märsta ved Arlanda flyplass utenfor Stockholm som skal benytte systemet i den daglige driften, men med nøkkelpersonell lokalisert i Blomsterdalen utenfor Bergen, får man virkelig utnyttet fordelene med Silversteps skybaserte tjenester.

Med Silversteps «tilgangsmaler» pr. bruker/brukergruppe,  «operatørspråk» og «utskriftspråk» på engelsk, svensk og norsk språk, vil de kunne skalere programmet til de ulike brukergruppene.

Det vil bli satt opp fakturajournal samspill til Visma Business og det vil nok etter hvert også aktiveres Servicemodul med integrasjon til Guard Systems sine posisjonsdata.

Silverstep teamet ser virkelig frem til å jobbe med de dyktige utleierne i Flexleie og håper satsningen vil bli like vellykket i Sverige og Stockholm som det har vært for de 60 selskapene som abonnerer på det moderne og fremtidsrettede utleiesystemet her i Norge.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA