Stoltz utvider til Onlet firmagruppeløsning

Stoltz Eiendom har idag tegnet Onlet firmagruppeavtale for selskapene Stoltz Entreprenør, Stoltz Riving & Miljøsanering og Stoltz Rehabilitering.

Stoltz er et familieeid entreprenørselskap som ble startet i 1905 og er med det en av Bergens mest tradisjonsrike entreprenører. Samarbeidet med Intershare startet helt tilbake i 2013 da de begynte med Onlets forgjenger, Silverstep for selskapet Stoltz Entreprenør.

Stoltz var den aller første Silverstepkunden og den aller første entreprenørbedriften på Intershares webbaserte satsning. Basisløsningen ble etter kort tid utvidet med Fakturajournal til Visma Business og avdelingsløsning. Etter konvertering til Onlet i 2019 ble også Onlets vedlikeholdsmodul aktivert.

Når konsernet nå optimaliserer driften gjennom egne selskaper for Entreprenør, Riving & Miljøsansering og Rehabilitering ble det et naturlig valg å utvide Onlet samarbeidet til Onlets firmagruppeløsning for tre aksjeselskaper. I firmagruppeløsningen kan brukerne effektivt jobbe i de tre ulike selskapene på en og samme brukerlisens. Intershares kundekonsulenter ser frem til å bistå med overgangen fra dagens avdelingsløsning.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA