Stor interesse for Onlet i Danmark

Etter lanseringen av Onlet på dansk språk registrerer vi en stigende interesse i det danske utleiemarkedet.

Salgsavdelingen jobber for tiden med en rekke demoer for utleiere i Danmark. Så langt ser det ut til at Europas mest moderne og effektive utleiesystem blir godt mottatt av interesserte danske maskinutleiere. Med en komplett og moderne utleieløsning som kommuniserer med ERP systemer og telematikk systemer blir det et kraftfullt verktøy for å optimalisere driften.

API-integrasjon til Microsoft 365 Business Central ble ferdigstilt i november mens API-integrasjon til Visma e-conomic skal lanseres  i løpet av desember. På telematikk-siden er Onlet integrert til Trackunit, GSGroup og ABAX. I tillegg planlegges også for integrasjon med Kollektio.

Det meldes også om stor interesse for Onlets transportmodul som etter planen skal lanseres i desember. I transportmodulen kobles pakk- og retursedlene til transportkjøretøyene. Transpormodulen kommuniserer løpende med sjåfør App som er integrert med App’ene for levering og retur.

Dersom dette høres spennende ut, ta kontakt med oss på (+47) 380 90 000, send en e-post til post@intershare.no eller bestill en demo på denne linken.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA