TBU har signert for Onlet

Telemark Bygg Utleie har levert utstyr, maskiner, lifter og stillas til byggprosjekter i over 20 år. Selskapet innehar en ledende posisjon som leverandør for maskin- og stillasutleie i Telemark og omegn.

Hos Telemark Bygg Utleie (TBU) får du alt du trenger til ethvert prosjekt på ett sted. Sortimentet består av gravemaskiner, minigravere, lifter og maskiner for flytting og kutting, slik som hjullastere, minidumpere og kvistkuttere. Utover dette leveres også brakker, letthus og gjerder til byggeplassen, samt solide Haki-Stillas til store og små oppdrag.

Etter mange års samarbeide med bransjens dyktigste og mest lønnsomme utleiebedrifter, dekker Onlet alle TBU’s produktvarianter.  Med et svært bredt sortiment  og avdelinger i Notodden, Rjukan og Kragerø blir Onlet et fantastisk hjelpemiddel for ytterligere å effektivisere og optimalisere driften. Onles markedsledende posisjon og programvarens effektiviserende funksjoner og bredde ble avgjørende for beslutning om å gå for Onlet.

Med fire dyktige kundekonsulenter i Onlet-teamet, var det mulig å imøtekomme TBU’s ønske om en hurtig utrullling og implementering. Foruten å gå for utleie og faktureringsløsningen med samspill til Uni Micro regnskap, skal de effektive app’ene for leveranse og mottak implementeres i første fase av utrullingen. Du kan lese mer om Onlets App’ene på denne linken.

Vi takker for tillitten og ser frem til å jobbe med enda en fullsortiments utleiebedrift med ambisjoner.

 

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA