Ullensaker Utleie AS er klar for Onlet

Ullensaker Utleie AS ble startet i 2014. Selskapet leverer utstyr til mindre prosjekter innen bygg og anlegg, hvor både næringskunder og privatpersoner er oppdragsgiver.

Ullensaker Utleie AS og Intershare har hatt samtaler om utleiesystemet Onlet med jevne mellomrom de siste årene. Etter en betydelig vekst de siste par årene, var tiden nå moden for å tegne aksessavtale for Europas mest moderne og effektive SaaS-utleiesystem.

Selskapet vil nå leie ut tungt utstyr, mindre utstyr og mengdeutstyr gjennom bransjespesifikk og optimaliserende Onlet-funksjonalitet, levert som en skytjeneste fra Intershare. Programvaren er utviklet gjennom 20 års samarbeide med dyktige og fremoverlente utleiere som hele tiden har søkt bedre og mer effektiviserende løsninger. Onlet blir altså hovedsystem hos enda et utleieselskap som skal fakturere fra Onlet. Fakturajournal og kundedata blir deretter eksportert til PowerOffice Go.

De integrerte App’ene for leveranse og mottak, samt service- og vedlikeholdsmodulen ble tungtveiende argumenter for å velge Onlet. Med det betydelige biblioteket av effektiviserende Onletmoduler og -tjenester, skal partene i denne avtalen ha et samarbeide med betydelig vekstpotensiale de neste årene. Intershare og Onlet-teamet takker for tilliten og ser frem til å starte utrullingen.

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA