Vellykket overgang til Onlet for Naboen konsernet

Samarbeidet mellom Naboen og Intershare startet helt tilbake i 2004. Begge selskapene har hatt gjensidig glede av samarbeidet og har nå lagt bak seg en vellykket overgang til det skybaserte utleiesystemet Onlet.

Dette skriver systemanvarlig Johannes Wergeland fra Naboen konsernet om overgangen til Onlet:

«Naboen Utleie har nylig gjennomført overgangen fra det eldre utleiesystemet Winlet til den moderne, skybaserte løsningen Onlet.  Vi vurderte Onlet opp mot en rekke andre alternativer da vi skulle investere i nytt utleiesystem. Valget falt på Onlet hovedsakelig fordi vi har god erfaring med Intershare som leverandør gjennom en årrekke, men også fordi Onlet programvaren samsvarte godt med vår kravspesifikasjon.

Det var totalt seks selskaper i Naboen konsernet som skulle over på nytt utleiesystem, og vi fulgte Intershare sin anbefaling om å overføre ett og ett selskap til Onlet over en periode på et halvt års tid. I ettertid er vi overbevist om at dette var en klok tilnærming. På tross av noen ekstra utfordringer knyttet til pandemi og andre forhold utenfor vår kontroll, har overgangen fra Winlet til Onlet vært en ubetinget suksess.

Dette hyggelige utfallet kan i stor grad tilskrives det gode samarbeidet mellom Intershare og Naboen Utleie. Intershare har vist seg som en pålitelig leverandør og en dyktig sparringpartner både før, under og etter overgangen til Onlet. Naboen Utleie vil derfor på det varmeste anbefale både Intershare og Onlet»

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA